جدیدترین اخبار :
  • فرصت طلایی ایران در نظم جدید اقتصادی آسیا
  • هند در حال بررسی گام بعدی خود پس از لغو معافیت تحریمی بندر چابهار است/ دهلی‌نو حتما با «ترامپ» در این‌باره مذاکره کرده، اما کاخ سفید می‌خواهد هند را تحت فشار بگذارد / همه چیز به نفع چین تمام خواهد شد
  • واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی‌سی به منطقه آزاد چابهار آزاد شد
  • قصه پنج دختر ایرانی که می‌خواستند دلفین باشند
  • اولویت سرمایه‌گذاری در منطقه منفصله ریمدان وابسته به منطقه آزاد چابهار با جامعه محلی است
چهارشنبه بیستم دی ماه؛

همایش گفتمان وحدت در چابهار برگزار می‌شود

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 96/10/19 | تعداد بازید :3786
همایش گفتمان وحدت با حضور علما، اندیشمندان و دانشگاهیان شیعه و سنی و با سخنرانی دبیرکل مجمع جهانی تقریب ۲۰ دیماه در منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری مهر، در ادامه سلسله جلسات گفتمان وحدت که به همت معاونت امور فرهنگی مجمع جهانی تقریب در استان‌های مختلف کشور اجرا می‌شود،​ همایش گفتمان وحدت در چابهار برگزار خواهد شد.

این همایش با موضوع تأثیر همگرایی مذاهب بر کاهش افراط‌گری و منازعات مذهبی در منطقه، چهارشنبه ۲۰ دی‌ماه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود.

در این همایش آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و مولانا عبدالرحمان چابهاری، امام جمعه چابهار سخنرانی خواهند کرد.

همایش گفتمان وحدت در چابهار به همت معاونت امور فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و سازمان مردم نهاد مرکز گفتمان صلح برای همه و با همکاری فرمانداری قصرقند و منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل